Η Argo Kayak, ύστερα από πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των θαλάσσιων σπορ, εισέρχεται δυναμικά στη χονδρική πώληση ηλεκτρικών εξωλέμβιων μηχανών,  Kayak και αξεσουάρ για Kayak, που είναι ιδανικά για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση.

Η εταιρεία μας, ασχολείται με την υδροδυναμική σχεδίαση και παραγωγή ανθεκτικών καγιάκ που διαθέτουν ιδανική πλευστότητα σε ποτάμι ή θάλασσα, με στόχο την άνεση και την ασφάλεια των κωπηλατών. Επίσης, διατίθεται μεγάλη ποικιλία με αξεσουάρ για Kayak και ηλεκτρικές εξωλέμβιες μηχανές με εύρος ιπποδύναμης για την ανάλογη χρήση και οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γλυκά (ποτάμια, λίμνες) και αλμυρά νερά (θάλασσα).   

Η ομάδα μας, έχει ως πρωτεύον στόχο την άμεση επαφή με τους πελάτες και την άριστη εξυπηρέτησή τους. Σκεπτόμενοι τις απαιτήσεις και τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να κατασκευάσουμε αβύθιστα καγιάκ με εξαιρετικές επιδόσεις, και μαζί με τα αξεσουάρ για τα kayak και τις ηλεκτρικές εξωλέμβιες μηχανές, προσβλέπουμε να ικανοποιήσουμε τους πιο απαιτητικούς κωπηλάτες και οδηγούς σκαφών.